Βουλής 4, Γραφείο 114, Αθήνα froso.karasarlidou@gmail.com

 

ΔΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΑ

Πρωτοβουλίες που βελτιώνουν την σχέση του πολίτη με τα κοινά

VouliWatch

To “VouliWatch” είναι μια ψηφιακή πλατφόρμα που σου δίνει τη δυνατότητα να επικοινωνήσεις, να αξιολογήσεις και να ελέγξεις τους εκλεγμένους αντιπροσώπους σου, βουλευτές και ευρωβουλευτές.

VouliWatch | Καρασαρλίδου

Αυτό είναι το προφίλ μου στο vouliwatch. Από εδώ μπορείς να με ελέγχεις, να με αξιολογείς και να μου ζητάς να σου απαντώ σε ότι με ρωτάς!

You Rule

To YouRule είναι μια ηλεκτρονική πλατφόρμα για την καταγραφή προβλημάτων της Ελληνικής επικράτειας

Wepolitics

Το Wepolitics είναι ένα νέο ελληνικό start-up που σου προσφέρει ένα εργαλείο για να θέσεις τις ερωτήσεις σου, να εκφράσεις ελεύθερα τη γνώμη σου και να λάβεις στατιστικές αναλύσεις σε πραγματικό χρόνο, για τα θέματα που σε απασχολούν.

DemocracIT

Tο DemocracIT βελτιώνει τη διαδικασία της ανοικτής διαβούλευσης

ΦΕΚyou

Στο ΦΕΚyou μπορείς να βρεις τα νομοσχέδια της βουλής, πιο απλά, πιο συμπυκνωμένα. Βρίσκεις τα βασικά σημεία που πρέπει να προσέξεις σε αυτά που ψηφίζουμε στην βουλή.

Scify

Η SciFY αναπτύσσει και προσφέρει δωρεάν, καινοτόμες τεχνολογικές λύσεις σε συνανθρώπους μας

Πολιτεία 2.0

Η Πολιτεία 2.0 δημιουργεί χώρο, εργαλεία και συνθήκες που θα επιτρέψουν σε κοινότητες να επαναπροσδιορίσουν τους τρόπους άσκησης της πολιτικής

Generation 2.0

Το Generation 2.0 συνδυάζει την κοινωνική δράση και την έρευνα και μάχεται υπέρ των δικαιωμάτων ευαίσθητων κοινωνικά ομάδων, όπως αυτές των μεταναστών και των προσφύγων